EnergiWatch

Vingespecialist vil gå efter Indien og Nordafrika i jagt på vækst

Den danske underleverandør til vindmøllebranchen, Polytech, jagter store vækstrater på trods af fortsat hårdt prispres. Kapitalfondsejere har netop solgt søsterselskab med kæmpe gevinst.  

Foto: PR PolyTech

Kunderne stod i kø til Polytechs stand, da selskabet i sidste uge indtog den globale vindmesse Global Wind Hamburg med en af de større stande. Det hjalp nok, at Polytech en af dagene på messen lokkede med en ginbar. Men gin eller ej, interessen for den vestjyske leverandør af beskyttelsessystemer til vindmøllevinger har ikke været større i mange år.

Selskabet blev for to år siden overtaget af den norske kapitalfond Verdane Capital og kom dermed ind i en pulje med i alt tre danske underleverandører under samme ejer. Udover Polytech bestod trion af JSB Group og Jupiter Bach.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs