EnergiWatch

Polytech åbner afdeling i USA

Den sydjyske underleverandør Polytech åbner afdeling i Denver for at være tættere på amerikansk vindmarked.

Hidtil har syddanske Polytech sendt sine produkter fra Bramming i Sydjylland og fra selskabets produktionsanlæg i Kina til USA via containerskibe. Men det skal der nu laves om på. Polytech åbner ny afdeling i Denver, Colorado, med blandt andet et lager på 2.000 m²

"Det amerikanske vindmøllemarked har historisk været stort, og vi forventer, at det også i fremtiden vil være meget vigtigt for os. Vi ønsker at være tæt på kunderne og er overbeviste om, at den nye afdeling i Colorado vil skabe grundlag for yderligere vækst. En naturlig følge af den fremskudte lageraktivitet vil være, at vi inden for nogle år etablerer produktion i USA," siger adm. direktør Mads Kirkegaard, Polytech i en pressemeddelelse.

PolyTech beskæftiger ca. 320 medarbejdere i Danmark, Kina og USA, heraf 230 i Bramming. Selskabet er vokset fra blot 35 medarbejdere i 2013, og har især haft fremgang inden for vindmølle- og olie- og gasindustrien.

"Vi ser i det hele taget nye forretningsmuligheder ved at være mere markant til stede og har valgt Denver-området, fordi flere af verdens største vindmølleproducenter i forvejen har fabrikker og udviklingsaktiviteter i regionen, som vi nu kan supportere," siger Mads Kirkegaard.

"Det ser ud til at ende lige som med Bestseller"

Dansk vindleverandør køber konkurrent og åbner nyt op

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere