EnergiWatch

All NRG åbner nyt kontor i Holland

Det danske serviceselskab har åbnet et nyt kontor i Holland i forsøget på at holde på nuværende kunder samt erobre nye.

Foto: PR All Nrg

All NRG har åbnet et kontor i Vlissingen i Holland, hvor andre spillere på vindmarkedet allerede er etableret. Åbningen er et forsøg på at bevare den nuværende kundeportefølje, men også et forsøg på at erobre nye.

"Vlissingen er en vigtig strategisk lokation, hvorfra vi kan styre nuværende og fremtidige projekter, ikke kun i Holland men også i UK og Belgien. Vi er i øjeblikket i proces med at ansætte lokal arbejdskraft for at sikre den bedste lokalt baserede support på vores projekter," udtaler Hans Schneider, der er adm. direktør i All NRG, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs