EnergiWatch

Grønt lys til stor dansk vindmøllepark

Randers Kommune har taget et stort skridt i retning mod at udvide og opgradere sin vindmøllepark ved Overgaard. Det kan blive Danmarks største park på land, der vil kunne dække næsten 90 pct. af kommunens elforbrug.

Foto: /ritzau/Carsten Ingemann

Et stort flertal af lokalpolitikerne i Randers Kommune har mandag stemt ja til en lokalplan, der vil bane vejen for det, der står til at blive Danmarks største vindmøllepark på land. Randers Amtsavis oplyser, at byrådet vedtog lokalplanen med stemmerne 29 for og 2 imod.

Dermed ser udvikleren Wind Estate altså ud til at kunne tage næste skridt i processen om at udskifte og opføre nye vindmøller ved Overgaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs