EnergiWatch

K2 kaprer tidligere Vattenfall-chef

Ole Bigum Nielsen skal som ny driftdirektør hos K2 Management eksekvere havvindprojekter og hjælpe til med at sikre flere storordrer som de facto-udviker.

Foto: K2 Management

K2 Management føjer med virkning fra 1. december en ny mand til direktionen. Den nyoprettede position som adm. driftsdirektør, COO, skal varetages af Vattenfalls tidligere landechef for Danmark, Ole Bigum Nielsen. Hans hovedopgave bliver at sikre drift og gennemførelse på den Aarhus-baserede konsulentvirksomheds globale havvindprojekter.

"På grund af min tid og erfaring i branchen er jeg ganske sikker på, at jeg kan bidrage med gode råd og være med til at spotte, hvor der kan være udfordringer, så der kan tages hånd om dem i rette tid," siger den ingeniøruddannede direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs