EnergiWatch

S kalder Lilleholt i samråd om energispareordning - igen

Lars Chr. Lilleholt må atter i samråd om den omdiskuterede energispareordning. Energiordføreren Jens Joel frygter, at der fortsat er svindel med aftalen.

Foto: Jens Joel

Socialdemokratiets energi- og klimaordfører Jens Joel har hevet energiministeren i samråd om energispare-ordningen, da ordføreren er usikker på, hvorvidt det er lykkes at lukke alle hullerne i ordningen.

Det skriver Altinget.

Det er ikke første gang, at Lars Chr. Lilleholt skal i samråd om energispareordningen. Denne gang skal ministeren redegøre for, hvordan han vil sikre, at problemerne ikke bliver større og fortælle, hvad han har gjort for at løse problemerne. Det skyldes, at DR blandt andet har afdækket, at der har været snyd med indberetning af hulmursisolering.

"Jeg er ret sikker på, at der vil være flere steder end hulmursisoleringen, der er ramt, men det er jo det, vi skal have klarhed over til samrådet," siger Jens Joel til Altinget.

Han fortæller, at han bifalder, at energiministeren i april meddelte, at ministeriet tilfører 115 mio. kr. ekstra til kontrol af energispare-ordningen over fem år. Men han mener, at det er relevant at diskutere nu, hvad pengene skal bruges på, og om det er penge nok.

Kontrollen med fejlramt energispareordning femdobles

Regeringen stopper isolering i hulmure

Spritny energi-spareordning skal på operationsbordet igen

Mere fra EnergiWatch

EnergiWatch er tilbage på fredag

I anledning af Kristi himmelfart holder EnergiWatch lukket i morgen, torsdag den 26. maj. Vi er tilbage med to nyhedsbreve og dugfriske nyheder fra energibranchen allerede på fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs