EnergiWatch

Kun fem fra Energistyrelsen er flyttet med til Esbjerg

Som led i udflytningen af statslige arbejdspladser klipper energiministeren snoren til Center for Energiadministrations permanente domicil i Esbjerg. Hver femtende ansatte er flyttet med fra København.

Blot fem af Energistyrelsens medarbejdere flytter med til Esbjerg. For en god ordens skyld er der så vidt vides ikke tale om menneskerne bag disse silhuetter, da dette blot er et generisk dækbillede, eftersom det nye center først indvies senere fredag. | Foto: Colourbox

Udflytningen af en del af Energistyrelsen til Esbjerg tager endnu et skridt. Energiminister Lars Chr. Lilleholt er fredag med til at indvie Center for Energiadministrations nye domicil i Vestjylland. Det nye driftcenter kommer til at have cirka 75 medarbejdere, når det fra årsskiftet overtager dele af Energinet.dks opgaver.

"Det nye center bliver afgørende for, at Energidanmark får en smidig og professionel administration i forhold til de vigtige tilskudsordninger inden for blandt andet energiforskning og støtte til vedvarende energi, som vi har i Danmark," siger Lars Chr. Lilleholt i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesa hiver ejer med ned

Trods langt bedre end ventet salg i gasforretningen nedjusterer Siemens Energy sine forventninger til året, efter Siemens Gamesas annoncering af et muligt milliardtab i 2022.

Siemens Gamesa melder om milliardtab

Massivt driftsunderskud i Siemens Gamesas første kvartal får mølleproducenten til at nedjustere forventningerne til helåret. Leverandørkædeproblemerne trækker ud, lyder det.

Hofor udpeger ny direktør

Hovedstadens Forsyningsselskab ansætter Henrik Plougmann Olsen som selskabets nye direktør. Han kommer fra en stilling som topchef i Metroselskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs