EnergiWatch

Dele af afgiftsanalysen er på trapperne

Inden for få måneder vil energiminsteren fremlægge delanalyser om omkostningerne af de offentlige forpligtelser, fremtidens landmøllestøtte samt udviklingen i afgifts- og tilskudsgrundlag. Den samlede pakkes udsigt er endnu tåget.

Foto: Tobias Selnæs Markussen, Polfoto

For hver dag, der går, rykker lanceringen af afgiftsanalysen nærmere. Den relativt ufravigelige om end noget diffuse sandhed har nu fået et lidt mere konkret vedhæng, efter at energiminister Lars Chr. Lilleholt på et samråd sagde, at tre af de syv delanalyser, der udgør den samlede pakke, forventes fremlagt inden for "få måneder".

Lilleholt har ikke glemt afgiftsanalysen

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs