Højere oliepriser efter faldende lagre og gode Kinatal

Der er højere priser på olie på de internationale råvaremarkeder onsdag morgen.
AF RITZAU FINANS

Investorerne reagerer på faldende lagre i den officielle opgørelse fra Department of Energy onsdag, der lå over faldet i American Petroleum Institutes opgørelse tirsdag aften.

De amerikanske råolielagre faldt med 7,2 mio. tønder i den forgangne uge, hvilket var mere end økonomerne havde ventet, da de ifølge Bloomberg News havde regnet med blot et ganske marginalt fald.

Lagrene af benzin steg 1 mio. tønder, hvor der var ventet et plus på 0,2 mio. tønder, og lagrene af destillater steg 3,4 mio. tønder mod et ventet fald på 0,4 mio. tønder.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster torsdag morgen 110,60 dollar, hvor den onsdag eftermiddag stod i 109,80 dollar per tønde.

En tønde af den amerikanske referenceolie, West Texas Intermediate, koster torsdag morgen 104,05 dollar mod en pris på 103,10 dollar onsdag ved 17-tiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter