EnergiWatch

Generelt sivende oliepriser trods Ukraine-uro

Råvarepriserne ligger generelt lavere tirsdag.

Foto: Songa Offshore

Mandagens prisfald fastholdes trods den fortsatte konflikt i Ukraine og de nye sanktioner fra såvel EU som USA over for Rusland som blev vedtaget i mandagens løb.

På oliemarkedet er der positive toner fra Libyen, hvor olie-eksporten fra den østlige havn i Zueitina meldes klar til at blive genoptaget.

"Det er står helt klart, at Libyen har en indvirkning på stemningen. Lagerdataene fra det amerikanske energiministerium vil formentlig vise en vedvarende tendens til et stigende udbud," siger chefstrateg Michael McCarthy fra CMC Markets i Sydney til Bloomberg News.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster tirsdag morgen 108,25 dollar, hvor den mandag eftermiddag stod i 108,60 dollar per tønde. En tønde af den amerikanske referenceolie, West Texas Intermediate, koster samtidig 100,80 dollar mod en pris på 100,60 dollar mandag ved 17-tiden.

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs