EnergiWatch

Søren Gade går til angreb på PSO-afgiften

I et direkte brev til samtlige borgmestre i landet går Landbrug & Fødevarers direktør, Søren Gade, nu til angreb på PSO-afgiften. De høje energiomkostninger påvirker hver femte privatansatte dansker, lyder det fra landbruget.

Foto: POLFOTO

Det er direkte forkert, når energisektoren og 11 danske borgmestre i kommuner med stor vindmøllebeskæftigelse forsøger at tegne et billede af, at PSO-afgiften kun påvirker en snæver gruppe af energiintensive virksomheder. Sådan lyder det fra adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, Søren Gade, i et modsvar til en henvendelse fra 11 borgmestre til klima- og energiminister Rasmus Helveg (R) før påske.

De 11 borgmestre opfordrede før påske ministeren til klare og faste rammer for vindmøllebranchen. Men det budskab glemmer at tage højde for, hvilken negativ effekt PSO-afgiften har på store dele af dansk erhvervsliv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

EnergiWatch er tilbage på fredag

I anledning af Kristi himmelfart holder EnergiWatch lukket i morgen, torsdag den 26. maj. Vi er tilbage med to nyhedsbreve og dugfriske nyheder fra energibranchen allerede på fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs