EnergiWatch

Astrid Krag går til Socialdemokraterne

DONG-aftalen har skubbet SF helt ud på opløsningens rand.

Foto: Ditte Lysgaard Holm

Astrid Krag, tidligere formandskandidat og mangeårige profil i SF, følger nu i fodsporene på en stribe tidligere partifæller og går til Socialdemokraterne.

Det fortæller Krag på Facebook.

"Jeg har i dag søgt om optagelse i den socialdemokratiske folketingsgruppe. De seneste begivenheder har gjort det klart, at Socialdemokraterne nu er det parti, der bedst favner mine politiske holdninger," skriver Astrid Krag med henvisning til sagen om DONG Energy.

Så sluttede slagsmålet om DONG

Sagen, som har kørt i flere uger, kulminerede med, at partiet i dag annoncerede sin afgang fra regeringen, og at Annette Vilhelmsen takker af som formand.

Med partiskiftet bliver Astrid Krag genforenet med Jesper Petersen (tidl. politisk ordfører for SF, nu finansordfører for S), tidligere skatteminister Thor Möger, medlem af Europa-Parlamentet Emilie Turunen (har annonceret sin afgang fra politik efter EP-valget til maj) og Mattias Tesfaye, tidl. næstformand i SF.

Se Krags opdatering på Facebook herunder:

Dansk Goldman-krise er topnyhed globalt

Afgående SF-formand: "Vi har fulgt DONG-sagen til ende"

Var den statslige løsning overhovedet i spil?

ATP-chef tavs om Goldman

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs