EnergiWatch

Britisk regeringsstrid om energi

Gavner det forbrugerne mest at drosle ned på klimatiltagene - eller bør man tværtimod øge de energibesparende tiltag for mindske forbrugernes regninger. Åben strid i den britiske regering.

Ed Davey, britiske energi- og klimaminister for De Liberale Demokrater.

De to regeringspartier i Storbritannien - De Konservative og De Liberale Demokrater - er havnet i en strid om fremtidens energipolitik. Det sker efter ledende konservative parlamentsmedlemmer har indledt en analyse af, hvilke af regeringens grønne tiltag, man kan sætte på standby, for derved at sænke forbrugernes energiregninger. Især den britiske regerings 12 mia. kroner dyre årlige Energy Combanies Obligation, der går til at efterisolere boliger og som først trådte i kraft i januar 2013, kan blive ramt af besparelser, hvis De Konservative får deres vilje.

Selv britisk højrefløj støtter vindmøller

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs