EnergiWatch

Dan Jørgensen får ny pressechef

Tidligere chef i Kulturministeriets kommunikationsenhed er begyndt i en stilling som pressechef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, hvor Dan Jørgensen (S) er minister.

Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Michael Dahl Nielsen er ansat som ny pressechef i Klima,- Energi,- og Forsyningsministeriet under Dan Jørgensen (S). Det oplyser den nye pressechef selv på Linkedin.

Tidligere på året meldte han ud via samme medie, at han havde sagt op som chef i enheden Politik og Kommunikation i Kulturminsteriet efter et stort arbejdspres under coronakrisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs