EnergiWatch

Dan Jørgensen mister pressechef efter et år

Energiministeriet står uden pressechef efter Casper Dall er skiftet tilbage til en journalistisk stilling.

Foto: Casper Dall

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet skal finde en ny til at styre pressehenvendelser. Den hidtidige pressechef Casper Dall skifter til en stilling som politisk redaktør på Avisen Danmark, når hans nuværende barselsorlov er færdig 1. august.

Det meddeler Avisen Danmark.

Dermed nåede han blot et lille år som pressechef. Det er ikke første gang, en profileret skikkelse i energiministeriets kommunikative salgsafdeling stopper efter en relativ kortvarig periode. I efteråret meddelte romanforfatteren Kaspar Colling Nielsen, at han havde opsagt sin stilling som taleskriver for Dan Jørgensen efter et års tid på posten.

Det har ved artiklens deadline ikke været muligt at høre om de fremtidge planer for posten, da Energiministeriets pressetjeneste ikke besvarer telefonen. Indtil videre er Anna Munck udnævnt til konstitueret pressechef.

Dan Jørgensen hyrer romanforfatter

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs