EnergiWatch

Dan Jørgensen mister pressechef efter et år

Energiministeriet står uden pressechef efter Casper Dall er skiftet tilbage til en journalistisk stilling.

Foto: Casper Dall

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet skal finde en ny til at styre pressehenvendelser. Den hidtidige pressechef Casper Dall skifter til en stilling som politisk redaktør på Avisen Danmark, når hans nuværende barselsorlov er færdig 1. august.

Det meddeler Avisen Danmark.

Dermed nåede han blot et lille år som pressechef. Det er ikke første gang, en profileret skikkelse i energiministeriets kommunikative salgsafdeling stopper efter en relativ kortvarig periode. I efteråret meddelte romanforfatteren Kaspar Colling Nielsen, at han havde opsagt sin stilling som taleskriver for Dan Jørgensen efter et års tid på posten.

Det har ved artiklens deadline ikke været muligt at høre om de fremtidge planer for posten, da Energiministeriets pressetjeneste ikke besvarer telefonen. Indtil videre er Anna Munck udnævnt til konstitueret pressechef.

Dan Jørgensen hyrer romanforfatter

Mere fra EnergiWatch

Dan Jørgensen er loren ved fremrykkede biogaspuljer

Biogas Danmark så gerne, at man fremrykkede biogaspuljerne til tre lige store årlige runder af 678 mio. kr. i 2024-2026. Klima- og energiminister siger, at det vil skabe mindre konkurrence og øgede udgifter.

Northern Lights indgår ny CCS-aftale

Industrien i de norske fylker Fredrikstad, Sarpsborg og Halden overvejer at lagre CO2 på norsk sokkel. De indgår nu en hensigtserklæring med Equinor, Shell og Total.

Hofor vil realisere potentielt tab med sindsro

Det vil være ærgerligt, men ingen katastrofe, hvis Hofor skal realisere et potentielt tab på knap 100 mio. kr. på prissikring af strømsalg, siger selskabet. Hvis tabet realiseres, vil forretningen for strømslag nemlig bare stå stærkere på den lange bane.

Ørsted afviser "defensivt" opkøb

Milliardopkøb i europæisk landvind betyder ikke, at der fremover skal satses mindre på havvind, fastslår Mads Nipper, der indikerer, at investeringsmålet på 200 milliarder står foran løft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs