EnergiWatch

Dan Jørgensen hylder den danske forsyningssektor

Trods svære betingelser på grund af corona for den danske forsyningssektor i det seneste år, er det lykkedes at holde forsyningen oppe. "Og det er ikke nogen selvfølge," siger Dan Jørgensen, der sender en tak ud til sektoren.

Foto: KEFM

For et år siden blev Danmark lukket ned, da corona havde sparket døren på vid gab til de danske bakker og dale. Men mens de brede bøge måtte stå stille og passe sig selv, så var der nogen, der fortsat måtte sikre, at der var strøm, vand og varme i Frejas sal.

"Og det er ikke nogen selvfølge. Det har krævet en stor indsats fra medarbejderne i forsyningssektoren landet over, der har skulle arbejde under svære vilkår," siger Dan Jørgensen, der er klima-, energi- og miljøminister.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs