EnergiWatch

Verdensnaturfonden kritiserer danske pensionsselskaber for klimanøl

En ny analyse viser ifølge WWF, at der mangler handling på klimaområdet i de største danske pensionsselskaber. Der er nemlig stor forskel på, hvor grønne de enkelte selskaber egentlig er.

"PKA har arbejdet med dette i mange år, og det kræver altså kontinuerlig udvikling at blive god til dette. Og vi er slet ikke færdige endnu," siger Jon Johnsen, adm. direktør i PKA Pension, der ifølge WWF leverer landets stærkeste klimaindsats. | Foto: PR/PFA

I salgstaler og reklamer kappes de danske pensionsselskaber om, hvem der er mest grøn. Men nu kritiserer WWF Verdensnaturfonden en række selskaber for en alt for fodslæbende indsats.

Selvom klimafokus er øget markant særligt de seneste tre år, går det for langsomt, lyder konklusionen i en ny analyse af landets 16 største pensionsselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kuldechok medfører Nordens højeste elpris i otte år

Kuldens indtog efter gassens fravær viser sine første alvorlige tegn, hvor Finland har eksorbitant høje elpriser, Sverige starter oliekraftværker for at hjælpe Polen fra nedbrud og dieselkraftværker for at afbøde effekten af norsk straf.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs