EnergiWatch

Vigtige klimaoplysninger mangler i store danske virksomheder

Oplysninger og målsætninger om klimabelastning findes ikke i mange af Danmarks største selskaber. Det er et problem for både miljøet og selskabernes langsigtede levedygtighed, lyder det fra eksperter og investorer.

Foto: Reuters/David Gray/Ritzau Scanpix

Foran Jysks forretning i Kokkedal er der pyntet op med juletræer med elektrisk lys i. Indenfor går 10-15 formiddagskunder rundt denne decembertirsdag og studerer den succesfulde sengetøjskoncerns klassiske udvalg.Der er senge og dyner produceret herhjemme, men mange andre varer kommer langvejs fra.

Et vægur, et sengetæppe af typen Rosentre, en oppustelig madras og et Ninjago-legohåndklæde til 125 kr. har alle taget turen til Nordsjælland fra en producent i Kina, fremgår det af mærkaterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs