EnergiWatch

Branche tilfreds med grøn bilaftale

Regeringen og støttepartiers aftale for fremtidens bilpark, der skønnes at medføre 775.000 grønne biler i 2030 møder glæde hso både Dansk Energi og Dansk Elbil Alliance.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Regeringen har sammen med Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten indgået en såkaldt klimaaftale for vejtransport, der skal lukke flere grønne biler ud på de danske veje.

Parterne er sammen blevet enige om at sigte efter 1 mio. grønne biler på de danske veje i 2030. Der skal afsættes midler til finansiering af 775.000 grønne biler, der skal bestå af både el- og hybridbiler. Og det møder stór glæde i branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs