EnergiWatch

Ny samlet energiklynge salves af myndighederne

Energy Cluster Denmark er blevet udpeget af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til national klyngeorganisation for hele energisektoren.

"Vi er stolte over at blive tildelt opgaven og ser meget frem til at forløse innovationen sammen med vores medlemmer," siger adm. direktør for Energy Cluster Denmark, Glenda Napier. | Foto: PR / Energy Cluster Denmark / Jonas Fotografi

For lidt over et halvt år siden blev fusionen af de tre tidligere klyngeorganisationer, House of Energy, Clean Energy og Energy Innovation Cluster, døbt Energy Cluster Denmark.

Og nu er den fusionerede klyngeorganisation med hovedsæde i Aalborg så ligeledes blevet salvet af myndighederne som repræsentant for hele energisektorens innovation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs