EnergiWatch

Tilfreds Dansk Energi: Eldrup-kommission sender presbold til Christiansborg

Der er mange gode takter i Eldrup-kommissionens rapport for grøn omstilling af personbiler, mener interesseorganisationen Dansk Energi, der dog på afgiftsspørgsmålet for både elbiler og ladestrøm mener, at rapportens konklusioner afkræver hurtig politisk handling.

Markedet for elbiler vil gå fuldstændig i stå, hvis der ikke handles hurtigt, siger adm. direktør for Dansk Energi, Lars Aagaard. | Foto: PR / Dansk Energi

De store linjer i Eldrup-kommissionens rapport er ganske opmuntrende, mener interesseorganisationen Dansk Energi, hvor adm. direktør, Lars Aagaard overordnet nikker anerkendende til arbejdet, der bl.a. er mundet ud i anbefalinger om højere afgifter på brændstof og vejinfrastruktur.

Især kommssionens forslag om at kombinere et CO2-tillæg til registreringsafgiften per udledt gram CO2 per kørt kilometer med et bundfradrag i registreringsafgiften for elbiler, får Lars Aagaards mundviger til at vende opad.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

RWE fordoblede omsætningen i første halvår

Den tyske energikæmpe fik holdt fast i de gode takter gennem årets første to kvartaler og opjusterer for året. Stop for russisk kulimport kommer dog til at give milliardtab, lyder det i regnskabet.

Opec venter lavere olieforbrug

Oliealliancen ser overskud på de globale oliemarkeder og forventer - i modsætning til IEA - et lavere forbrug over den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs