EnergiWatch

Eldrup-kommissionen skaber frygt for it-problemer hos Skat

Dansk Energi håber på, at et eventuelt nyt afgiftssystem ikke vil medføre alt for mange tekniske udfordringer for det danske skattevæsen.

Foto: colourbox.com

It og det danske skattevæsen har vist sig at være en kombination, der skaber udfordringer. Derfor er flere nu nervøse for, at historien vil gentage sig, hvis Eldrup-kommissionens anbefalinger vil medføre et nyt afgiftssystem.

Det skriver Berlingske Business.

"Jeg håber, at Eldrup-udvalget kommer med nogle forslag, som er "plug and play". Og jeg håber, at politikerne beslutter et ambitions-niveau, som gør, at vi har en million elbiler i 2030. Men det skal ske med et nyt afgifts- system, som du umiddelbart kan implementere, og det kræver, at skattevæsenet meget hurtigt er i stand til at lave et it-system, der kan understøtte det," siger Lars Aagaard, der er adm. direktør for brancheorganisationen Dansk Energi, til avisen og erklærer sig skeptisk.

Formanden for Dansk Told & Skatteforbund, Jørn Rise, siger til avisen, at man godt kan ryste lidt bukserne ved tanken om et nyt it-system.

Eldrup-kommissionen vil skrue op for afgifter

Salget af grønne biler stiger op til finanslovsforhandlinger 

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs