EnergiWatch

Regeringen afviser afgift på biomasse

Der vil hverken komme en særskilt dansk certifiseringsordning for biomasse eller en særskilt afgift på biomasse, skriver klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen.

Der er ikke udsigt til særskilte danske krav til biomasse eller særlige afgifter. | Foto: Philip Davali//

Et mindre kendt økologimærke er EU's, som forestiller et sjerneskud på en lysegrøn baggrund med en slipstrøm af 11 stjerner.

Det mest alment kendte mærkat er det velkendte røde ø med en krone i midten og teksten statskontrolleret økologisk, som betyder, at mælken, agurken eller hvad der nu ligger i indkøbskurven lever op til EU's økologiregler plus en række danske indskærpelser i form af eksempelvis færre sprøjtemidler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs