EnergiWatch

Industrien vil have flere ingeniører fra ny regering

Hvis politikernes grønne ambitioner skal opnås, kræver det uddannelse af langt flere danske ingeniører, lyder det i opråb fra en række topchefer.

Der skal uddannes flere ingeniører, hvis ikke samtlige billeder af faget i fremtiden skal bestå af modeller, der tydeligvis bare kigger ned på en rulle blank papir eller skuer med påtaget beslutsomhed ud i intetheden. | Foto: Colourbox.

Så blev folketingsvalget overstået. Præcis hvad det kommer til at betyde i form af den kommende regering er endnu uvist. Men at det bliver under ledelse af Danmarks grønneste statsminister må være hævet over enhver tvivl, eftersom samtlige partier allerede fra valgkampens begyndelse unisont erklærede sig som det absolut grønneste.

Imidlertid er den procentuelle sænkning af CO2-udledningen ikke det eneste tal, den kommende regering bør kere sig om. For hvis den skal ned, skal antallet af uddannede ingeniører op. Det fastslår topchefer fra en række toneangivende danske virksomheder inden for den grønne omstilling i en kronik i Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs