EnergiWatch

Danske virksomheder vil have øget klimaindsats

Hver anden erhvervsleder vil have politikerne til at gøre mere for at løse klimaudfordringerne. Finansministeren appellerer til at gribe i egen barm.

Med ganske få undtagelser svarede alle ved TV2's debat i valgkampens begyndelse, at deres parti var det grønneste. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Foreløbigt har den danske valgkamp udspillet sig uhyre som forventet. Det vil sige med stort fokus på klimaet – og i næste potens et markant fokus på det store fokus på klimaet – men med ganske få konkrete politiske initiativer, der har fokus på klimaet.

Men at der er klangbund i en øget politisk klimaindsats også i erhvervslivet, viser en undersøgelse, analysebureauet Greens har foretaget for Børsen. Her svarer 47 pct., at politikerne gør for lidt for at løse klimaudfordringen, mens blot 4 pct. mener, at de folkevalgte omvendt gør for meget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs