EnergiWatch

Her er det nye teleforlig - strammer grebet om kommunerne

Fokus på kommunernes masteleje, etablering af nyt brancheforum og nye rammer for Bredbåndspuljen er nogle af hovedpunkterne i det nye teleforlig, som præsenteres senere i dag. Samtlige partier i Folketinget står bag aftalen.

Energiminister Lars. Chr. Lilleholt (V) kan notere sig, at der er opbakning fra samtlige partier i Folketinget til det nye teleforlig. | Foto: Jeppe B. Nielsen

Danmark skal være i førerfeltet, når det kommer til at udrulle den nyeste teknologi. Samtidig skal det sikres, at alle dele af landet har god dækning.

Sådan lyder de to visioner, der ligger til grund for det nye teleforlig, som ITWatch er i besiddelse af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs