EnergiWatch

SE-direktør om udspil: Lave ambitioner for bredbånd

Udspillet til et nyt teleforlig har for meget fokus på mobil og for lidt på bredbånd, mener SE's direktør Niels Duedahl. Han fortæller til ITWatch, at det er for dårligt med de lave ambitioner på de nedgravede kabler.

Foto: PR/SE

Mandag formiddag blev udspillet til det nye teleforlig præsenteret af energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V). Udspillet, som ITWatch søndag kunne løfte sløret for, får både ris og ros med på vejen af energiselskabet SE.

Adm. direktør Niels Dudahl understreger, at han gerne vil starte med at give regeringen et klap på skulderen for at komme med udspillet, som dækker et komplekst område.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs