EnergiWatch

Medie: Maersk har hyret rådgiver til Oil-salg

En total opsplitning mellem Maersk Oil, Drilling, Tankers og Supply Service er ifølge Berlingskes kilder det mest sandsynlige scenarium for Maersk Energy.

Maersk Supply Services' skibe kommer i fremtiden til at sejle deres egen sø, forlyder det. | Foto: Maersk Supply Service

A.P. Møller-Mærsk vil splitte sig op. Så meget gjorde det pressede konglomerat klart i september, men der er en smule mere udspecificerede detaljer på vej om splittet, når investorerne efter aftale slår et smut forbi om et par uger.

"På Kapitalmarkedsdagen den 13. december vil Gruppens ledelse og ledelsen i Transport & Logistics og Energy give yderligere indsigt i den strategi, der blev udmeldt den 22. september," skriver Maersk detaljefattigt i en mail til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs