EnergiWatch

V. Group styrker offshore med nyt opkøb

Shipmanagement-selskabet V. Group har købt Bibby Ship Management og udvider dermed sin portefølje inden for drift af offshoreskibe.

Maersk Supply Service
Foto: Maersk Supply Service

V. Group, der driver shipmanagement sammen med en række andre services til shippingsektoren, udvider nu sin vifte af forretninger til offshoresektoren med opkøbet af shipmanagement-selskabet Bibby Ship Management fra britiske Bibby Line Group , skriver V. Group i en meddelelse.

Bibby Ship Management står for en række services, herunder bemanding, teknisk support og servicering af skibe, og især selskabets erfaring med drift af skibe i offshoresektoren kommer V. Group til gode, lyder det fra selskabet. Med opkøbet får gruppen nemlig adgang til flere kunder i den for tiden pressede offshorebranche.

"Den dybe erfaring fra holdet bag Bibby Ship Management vil gøre os i stand til at tilbyde omfangsrig og enestående management og supportservices til olie- og gasaktiver samt specialiserede skibe," siger Clive Richardson (foto), CEO for V. Group, i meddelelsen.

V. Group har mere end 2.500 ansatte fordelt på 64 kontorer verden over, og selskabet har i forvejen en lang række speciel- og offshoreskibe i management.

Dong vil blæse flere gigawatt i sit britiske horn

Analytikere: Offshorerederier nedskriver for lidt

BASF leger med tanken om budkrig om Dupont

Statoil kapper to rigge i svært oliemarked

Forsiden lige nu

Kontroversielt kabelskib brudt i brand

Få måneder efter ejerne forgæves forsøgte at kapre sit eget halvbyggede havmølleskib er det nu ramt af brand, forårsagende røgforgiftning hos fem arbejdere.

Svenskere forudser eksplosion i vindenergi

Efter uset høj investeringslyst i svensk vindkraft forventes produktionen fra landets vindmøller for alvor at løbe fra Danmark og stige med 60 pct. over de kommende blot fire år.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere