EnergiWatch

Akofs vinder milliardkontrakt med Petrobras

Akofs Offshore har fået forlænget kontrakten på et offshoreskib i yderligere fem år med Petrobras til en værdi af 2,5 mia. norske kroner.

Offshoreselskabet Akofs Offshore, der er en del af offshoreinvestoren Akastor ASA, har fået forlænget kontrakten på et Subsea Equipment Support Vessel til brasilianske Petrobras, oplyser selskabet.

Kontrakten løber i fem år og har en værdi på omkring 2,5 mia. norske kroner. Den vil begynde i marts måned næste år og være en forlængelse af den nuværende fem-årige kontrakt med olieselskabet.

Skibet, Skandi Santos, kan installere subsea trees og moduler, der overvåger produktionen i en oliebrønd og arbejde på dybder ned til 2.300 meter.

Aker vinder brasiliansk olieordre på 2,7 milliarder

Petrobras i gang med intern korruptions-undersøgelse

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs