EnergiWatch

Spansk gasselskab øger toplinjen grundet ny reform

Spanske Enagas forventer at øge omsætningen med 120 mio. euro i år som følge af ny reform.

Det spanske selskab Enagas venter et omsætningsløft på 120 mio. euro i 2014, hvilket kommer af en ny reform, der skal gøre den spanske gasindustri mere konkurrencedygtig.

Det skriver Bloomberg News.

Den nye reform indeholder tiltag, der skal gøre de spanske gasselskaber mere effektive. Ifølge Enagas er reformen ensbetydende med mere stabilitet i sektoren. På den baggrund venter Enagas en forbedring af toplinjen på 120 mio. euro, meddeler selskabet mandag.

Enagas vil i perioden 2014-2020 arbejde med en plan, der skal trimme virksomheden.

Enagas' udmelding bliver modtaget pænt i mandagens aktiehandel, hvor Enagas-aktien stiger knap 4 pct. til 24,05 euro på børsen i Madrid. Fredag steg aktien ligeledes 4 pct., og med de to seneste dages stigninger er aktien på det højeste niveau nogensinde.

Mandagens stigning er samtidig ensbetydende med, at Enagas placerer sig tæt på toppen i det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks, der indeholder 600 selskaber fordelt på 18 lande i Europa.

Lokalt erhvervsliv jubler over mulige gasforekomster

Fronterne trækkes op i spillet om danske gasmilliarder

Gas for milliarder...eller hul i jorden?

Mere fra EnergiWatch

Ukrainsk energiselskab ramt af cyberangreb

Russiske hackere har angiveligt udført et cyberangreb mod Ukraines største privatejede energiselskab DTEK Group. Målet har været destabilisering, lyder det fra det ukrainske selskab.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs