EnergiWatch

Rambøll Olie & Gas jagter opkøb i Norge

Rambøll Olie & Gas skal vokse op mod 250 pct. i Norge, siger adm. direktør John Sørensen til ShippingWatch. Opkøb er en del af strategien.

Foto: Rambøll Olie & Gas

Visionerne for det norske marked er store hos Rambøll Olie & Gas, der de seneste år er vokset en del i nabolandet, men fremadrettet skal være endnu større. Det skal bl.a. ske gennem opkøb, siger John Sørensen, adm. direktør for Rambøll Olie & Gas, til ShippingWatch.

"Vi er specielt fokuseret mod det norske marked, hvor vi meget gerne vil mere, end vi kan i dag. Vi har ca. 100 medarbejdere i Norge, og det skal blive væsentligt større. Så et norsk opkøb af enhver art, små som store, er interessant for os," siger han og peger videre på, at mange andre selskaber er interesserede, hvilket gør Norge til en svært marked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Styrelsen behandler 13 GW kystnær havvind

Mastodonter som CIP og Total Energies har også kastet sig ind i kampen for åben dør-havmølleparker, hvor Energistyrelsen har modtaget 43 ansøgninger siden april. Selv om to trejdedele er sorteret fra, får blandt andet kæmpeprojekter fra CIP potentialet for de resterende til at svulme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs