Semco køber norsk ingeniørfirma

Semco Maritime har overtaget norske Inmaco med 35 ansatte inden for brandbekæmpelse og stor geografisk tilstedeværelse.
OLE ANDERSEN, SHIPPINGWATCH

Semco Maritime har købt den norskbaserede brand- og sikkerhedsvirksomhed Inmaco med 35 ansatte og som opererer i Norge, Storbritannien, Australien og Korea inden for brandbekæmpelse.

“Inmaco er en professionel og veldrevet virksomhed med en stærk markedsposition, unikke kompetencer og en geografisk tilstedeværelse, som samlet set komplementerer vores eksisterende aktiviteter og udgør et perfekt strategisk match for Semco Maritime. Vi ser frem til at skabe en stærkere virksomhed og realisere vores strategiske ambition om at blive en anerkendt leverandør af kvalitetsløsninger inden for brandbeskyttelse samt væske- og nitrogensystemer i Nordsøen og Asien og Stillehavsområdet. Med Inmaco ombord kan vi tilbyde nuværende og fremtidige kunder et udvidet og komplet produkt- og serviceudbud og fortsætte vores strategiske vækst,” siger Steen Brødbæk, CEO i Semco Maritime, i en meddelelse.

Inmaco blev grundlagt i 2002 og udgøres af de tre primære forretningsområder Active Fire Fighting Systems, Nitrogen Generation Systems og Technical Safety Services. Virksomheden har lokationer i Kristiansand, Norge, og Perth, Australien, samt salgskontorer i Storbritannien og Danmark. Inmacos omsætning for 2013 udgjorde 83 mio. norske kroner.

“Vi har skabt en stærk virksomhed gennem årene og ser frem til at integrere Inmaco med en sand markedsleder som Semco Maritime for at opnå en væsentlig tocifret markedsandel på globalt plan, få adgang til flere kunder og opnå betydelige synergieffekter,” siger Morten Benjaminsen, stifter og CEO, Inmaco.

Inmaco integreres i Semco Maritimes Products & Technology-division, og både medarbejdere og ledelse fortsætter. Alle lokationer og kontorer opretholdes, og divisionen får hovedsæde i Danmark med Morten Benjaminsen som leder af de australske aktiviteter. Efter opkøbet har Products & Technology-divisionen 225 medarbejdere og en årlig omsætning på omkring DKK 600 mio.

Semco Maritime i ægte vækst-eventyr

Tysk hav-våben i problemer

Dong vinder olie-pris

Ordrerekord hos norsk floatel-udbyder

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også