EnergiWatch

Dong vinder olie-pris

Det statejede selskab får skulderklap for fokus på sikkerheden. Også Semco-chef hædres.

Siri-platformen | Foto: DONG

Den få år gamle lobbyorganisation Olie Gas Denmark har hædret Dong Energy med en pris som årets bedste olie- og gasselskab, når det kommer til sikkerhed.

"Uddelingen af vores sikkerhedspriser er til for at hylde de virksomheder og mennesker, som hver dag gør en ekstra stor indsats for at forbedre sikkerheden. Vi kan altid gøre tingene bedre, og det er hele filosofien bag samarbejdet," siger Finn Brodersen formand for HSE komiteen (Health, Safety and Environment) i Olie Gas Danmark.

Arbejdet med sikkerheden på den uheldsramte Siri-platform fremhæves som årsag, da det har været en ""meget klar demonstration af, at sikkerheden altid kommer i første række og for at have et højt sikkerhedsniveau".

Lobbyorganisationen hædrer også en enkelt person ved den årlige sikkerhedskonference. Her modtager Frank Gravers Jensen fra Semco Maritime hæderen "for at have udvist et stort engagement i sikkerheden – et engagement, som ligger langt ud over, hvad der er forventeligt".

Dong har anmeldt Siri-skade for milliarder

Mere fra EnergiWatch

Frankrig nationaliserer EDF

"Vi har brug for fuld kontrol over produktionen og energifremtiden", siger premierminister, der bekræfter plan om at opkøbe den resterende del af det franske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs