EnergiWatch

Seadrill forbereder sig på lavere aktivitet

Det Fredriksen-ejede boreselskab Seadrill forbereder sig på muligheden for mindre aktivitet i 2014 og 2015 end forventet, men er godt positioneret, siger bestyrelsen.

De kommende to år kan byde på mindre aktivitet end ventet, mener det Fredriksen-ejede boreselskab Seadrill, der har præsenteret et stabilt regnskab for 2013 med fremgang på flere parametre.

I fjerde kvartal fik selskabet et driftsresultat netto på 568 mio. dollar mod 441 mio. dollar i samme periode såret forinden, mens det for hele året endte på 2,1 mia. dollar mod 1,7 mia. dollar i 2012. Men ifølge selskabet tyder det på, at olieindustrien de kommende år er presset på deres anlægsinvesteringer (capex), hvilket kan sænke farten på aktivitetsniveauet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

RWE fordoblede omsætningen i første halvår

Den tyske energikæmpe fik holdt fast i de gode takter gennem årets første to kvartaler og opjusterer for året. Stop for russisk kulimport kommer dog til at give milliardtab, lyder det i regnskabet.

Opec venter lavere olieforbrug

Oliealliancen ser overskud på de globale oliemarkeder og forventer - i modsætning til IEA - et lavere forbrug over den kommende tid.

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs