EnergiWatch

Fredriksen sidder tungt på børsen i Oslo

På listen over de 25 mest værdifulde udenlandske selskaber på Oslo Børs sidder John Fredriksen med som ejer i fire store shipping- og offshoreselskaber med adresser på Bermuda og Cypern.

John Fredriksen.

57,737 mia. norske kroner. Så høj var markedsværdien på de fire store udenlandske selskaber, som den norsk-fødte skibsreder og shippingmagnat John Fredriksen ejer på børsen i Oslo.

I en opgørelse over markedsværdierne for udenlandske selskaber noteret på børsen udgør Fredriksen-selskabet Seadrill alene 33,26 pct. af den samlede markedsværdi for de 25 største selskaber. Markedsværdien af selskabet var ved nytår noteret til 51,252 mia. NOK.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs