EnergiWatch

O.W. Bunker leverer vækst i 2013 på 20 procent

OW Bunker, som er tæt på at blive solgt af ejeren, kapitalfonden Altor, fortsætter sine høje vækstrater: Cirka 20 procent i 2013, lige som året før, erfarer ShippingWatch. Bunkerselskabet ender sandsynligvis på børsen.

Væksten i O.W. Bunker er fastholdt i 2013, erfarer ShippingWatch fra en række markedskilder. Sidste år endte med en vækstrate på omkring 20 procent eller nogenlunde det samme som i 2012. Væksten i selskabet, der sælger og distribuerer bunkerolie over det meste af verden, ser samtidig ud til at gøre O.W. Bunker til verdens største bunkerselskab sammen med amerikanske World Fuel Services, der også leverer brændstof til fly og landtransport.

Det dansk-baserede bunkerselskab med hovedsæde i Nørresundby er ved at blive frasolgt af sin ejer gennem de seneste syv år, den nordiske kapitalfond Altor, og O.W. Bunkers CEO, Jim Pedersen, vil derfor hverken af- eller bekræfte tallet for 2013. Han vil alene betegne væksten de seneste år som tilfredsstillende og bekræfte, at O.W. Bunker ser ud til at tage markedsandele fra konkurrenterne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs