EnergiWatch

Verden har rigeligt med olie

Verdens største olieselskab ser en stor fremtid for olie og naturgas og lægger pres på den amerikanske regering for at få ophævet det 40 år gamle forbud mod eksport af råolie.

Olieproduktionen i USA fortsætter med at stige med en sådan styrke, at mængden af råolie udgør en voksende udfordring for olieindustrien.

Siden det første olieprischok i vinteren 1973-74 har USA haft et formelt forbud mod eksport af råolie fra den amerikanske undergrund, men det bør ændres, mener verdens største olieselskab, Exxon Mobil Corporation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesa hiver ejer med ned

Trods langt bedre end ventet salg i gasforretningen nedjusterer Siemens Energy sine forventninger til året, efter Siemens Gamesas annoncering af et muligt milliardtab i 2022.

Siemens Gamesa melder om milliardtab

Massivt driftsunderskud i Siemens Gamesas første kvartal får mølleproducenten til at nedjustere forventningerne til helåret. Leverandørkædeproblemerne trækker ud, lyder det.

Hofor udpeger ny direktør

Hovedstadens Forsyningsselskab ansætter Henrik Plougmann Olsen som selskabets nye direktør. Han kommer fra en stilling som topchef i Metroselskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs