EnergiWatch

O.W. Bunker tættere på børsnotering

O.W. Bunker, der ejes af kapitalfonden Altor, er så langt med børsnoteringen, at de ifølge Børsens kilder kan være det næste selskab, som bliver noteret.

Foto: Jose Alexandre Seba - Statoil

Folkene i kapitalfonden, Altor, der ejer bunkerolieselskabet O.W. Bunker har i de seneste uger arbejdet på højtryk og været i kontakt med store pensionskasser og kapitalforvaltere, skriver Børsen mandag.

"Altor er godt i gang med det forberedende arbejde til en børsnotering, og de er nået langt. Det kan meget vel blive det næste selskab, vi ser gå på børsen herhjemme," siger en kilde, der kender til processen til avisen.

Knastør Mærsk-boring i Nordsøen

O.W. Bunker er oliedivisionen i koncernen Wrist Group og sidste år omsatte hele koncernen for 85 mia. kr., hvoraf 82 mia. kr. kom fra O.W. Bunker. Målt på omsætning er O.W. Bunker Danmarks tredjestørste virksomhed efter A.P. Møller-Mærsk og Danske Bank.

Siden april har den svenskbaserede kapitalfond Altor klargjort virksomheden til salg, men da ShippingWatch talte med CEO Jim Pedersen, i juli, havde der lagt sig en dæmper på salgsprocessen.

"Jeg tror ikke på, at vi bliver solgt i år," sagde han dengang til ShippingWatch.

"Hvis jeg skal gætte lige nu, så kan det ligeså godt blive 2015 som 2014. Det er blevet en pænt stor butik efterhånden, så det tager tid."

Olieselskaber prøver lykken i Myanmar

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs