EnergiWatch

Udsigt til Westminster sætter Shell-hovedkvarter på standby

Shells byggeri af et nyt hovedkvarter i London er blevet udskudt, fordi

Udviklingen af Shells hovedkvarter i hjertet af London er blevet sat på standby, da politikerne frygter, at det kan ramme udsigten til Westminster-paladset, hvordet britiske parlament residerer, skriver The Telegraph.

Shells hovedkvarter ligger på Themsens sydlige bred, over for parlamentet, og her vil man opføre en ny bygning på 37 etager ved siden af det gamle Shell Tower. Det nye Shell Center vil rumme otte nye bygninger med butikker og cafeer, og 877 lejligheder.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Politikerne i det britiske departement for lokalforvaltning har dog bebudet en gennemgang af planerne af frygt for, hvad det vil betyde for udsigten til Westminster-paladset, der er på Unescos verdensarvs-liste. Byggeriet var ellers skemalagt til at begynde i år, skriver The Telegraph.

/ritzau/FINANS

Dansk Greenpeace-aktion mod Shell

Kinesisk oliegigant i kraftig fremgang

Nordsø-produktion lidt under planen i juli

 

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs