EnergiWatch

Udsigt til Westminster sætter Shell-hovedkvarter på standby

Shells byggeri af et nyt hovedkvarter i London er blevet udskudt, fordi

Udviklingen af Shells hovedkvarter i hjertet af London er blevet sat på standby, da politikerne frygter, at det kan ramme udsigten til Westminster-paladset, hvordet britiske parlament residerer, skriver The Telegraph.

Shells hovedkvarter ligger på Themsens sydlige bred, over for parlamentet, og her vil man opføre en ny bygning på 37 etager ved siden af det gamle Shell Tower. Det nye Shell Center vil rumme otte nye bygninger med butikker og cafeer, og 877 lejligheder.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Politikerne i det britiske departement for lokalforvaltning har dog bebudet en gennemgang af planerne af frygt for, hvad det vil betyde for udsigten til Westminster-paladset, der er på Unescos verdensarvs-liste. Byggeriet var ellers skemalagt til at begynde i år, skriver The Telegraph.

/ritzau/FINANS

Dansk Greenpeace-aktion mod Shell

Kinesisk oliegigant i kraftig fremgang

Nordsø-produktion lidt under planen i juli

 

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs