EnergiWatch

Atlantic Petroleum har stærk produktion

Atlantic Petroleum er godt på vej mod årsforventningerne og henter omkinrg 2200 tønder olie op hver dag.

Foto: Kkjetil Alsvik/Statoil

Atlantic Petroleum hev 67.000 tønder olieækvivalenter op af jorden i maj, fortæller selskabet i en pressemeddelelse mandag morgen, og dermed fortsætter den pæne statistik, som selskabet har holdt indtil nu i 2013.

Med majs produktion, der svarer til en gennemsnitlig daglig produktion på 2161 tønder olieækvivalenter, er den samlede produktion år til dato oppe på 327.000 tønder olieækvivalenter svarende til 40,9-45,1 pct. af produktionsforventningerne til hele året.

Oliegiganter vil investere milliarder i Alaska

For hele 2013 venter Atlantic Petroleum nemlig en produktion på 725.000-800.000 tønder olieækvivalenter. Forventningen blev opjusteret fra tidligere 700.000-800.000 i forbindelse med regnskabet for første kvartal i sidste uge.

I 2012 producerede Atlantic Petroleum 928.000 tønder olieækvivalenter.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Mere fra EnergiWatch

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs