EnergiWatch

Maersk Oil: Glædeligt comeback i britisk del af Nordsøen

Maersk Oil har brugt den lange værftstid for Gryphon-feltets flydende produktionsfartøj på at kortlægge området. Det efterlader forhåbning om endnu større reserver både i Gryphon-feltet og i resten af den britiske del af Nordsøen, fortæller Maersk Oils UK-chef.

Foto: Maersk Oil

Det er et længe ventet comeback, Maersk Oil nu gør på Gryphon-feltet i den britiske del af Nordsøen. Det er mere end to år siden, at Maersk Oil sidst har hentet olie op fra feltet, der blev sat ud af drift efter et usædvanligt barsk stormvejr.

Et stormvejr hvor fire ankerkæder rev sig løs og fik Maersk Gryphons flydende platform til at drive ud af kurs. Platformen er nu repareret og samtidig har Gryphon-feltet gennemgået en større update, siger Martin Rune Pedersen, direktør i Maersk Oil UK.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs