Bliv opdateret på olieudviklingen

Hvor store oliereserver er der tilbage og hvad siger nøglepersoner i branchen til det amerikanske skifergaseventyr? En af årets største oliekonferencer, Platts Crude Oil Summit, begynder i dag. EnergiWatch holder dig løbende opdateret.
Foto: Øyvind Hagen/Statoil
Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Der bliver tale om oliebranchens svar på "Hvem er hvem", når nøglepersoner fra hele verden fra i dag mandag til på onsdag samles i London for at diskutere verdens fremtidige olieforsyning og prisudviklingen i branchen.

En lang række topledere fra olieindustrien - herunder chefer for selskaber som Shell, Repsol, BP og Petrobas - mødes med politiske ledere og eksperter for at diskutere de seneste prognoser og prisudviklinger. Det sker på Platts Crude Oil Summit i London, og EnergiWatch er med på hele konferencen og sender løbende nyheder hjem.

Stor udenlandsk interesse for danske oliefelter 

Et særligt emne på årets Platts Crude Oil Summit bliver konsekvenserne af det amerikanske skifergaseventyr, der har vendt op og ned på alle teorier om prisdannelse og forudsigelser i olieb- og gasbranchen.

Et særligt højdepunkt bliver offentliggørelsen af det Internationale Energiagenturs, IEA's, prognose for oliemarkedet. 2013 Medium Term Oil Market Report bliver offentliggjort tirsdag formiddag.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også