EnergiWatch

Maersk Supply Service sender tre skibe til ophugning

De tre skibe var i forvejen lagt op i Fredericia, og var dermed ikke en del af den flåde, der er i drift.

Foto: PR / Maersk Supply Service

Maersk Supply Service rydder op i flåden og sender tre ældre skibe til ophugning.

Det oplyser selskabet på Twitter.

De tre skibe var i forvejen lagt op i Fredericia, og var dermed ikke en del af den flåde, der er i drift. Der er tale om de tre skibe Maersk Helper, Maersk Attender og Maersk Winner, fremgår det af opslaget.

Ophugningen skal ske på et værft i Grenaa, efter skibene er slæbt dertil.

Maersk Supply Service er en del af A.P. Møller-Mærsk, men har løbende været forsøgt solgt fra, da forretningen ikke direkte flugter med koncernens strategi om at være et mere rendyrket fragtselskab, mens energiforretninger er sorteret fra.

I sidste uge lød det dog fra topchef Søren Skou, at Maersk Supply Service for nu bliver på egne hænder, fordi det endnu engang ikke er lykkedes at sælge forretningen. Supply Service blev første gang forsøgt solgt i 2016, og sidste år gentog topchefen intentionen.

Maersk-chef: Supply Service er ikke til salg i dag

Maersk Supply Service satser med milliard-investering stort på havvind i USA 

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs