EnergiWatch

Maersk Drilling fremlægger flere regnskabstal forud for Noble-fusion

Noble har indsendt en række af Maersk Drillings regnskabstal til de amerikanske børsmyndigheder.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling har forud for den forestående fusion med Noble Corp fremlagt ikke-reviderede regnskabstal for de ni første måneder af 2021.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse tirsdag, efter at Noble har indsendt en S-4-formular til de amerikanske børsmyndigheder, hvori regnskabet fremgår.

I det netop offentliggjorte regnskab fremgår tal, der ikke var en del af borerigkoncernens regnskab den 10. november, hvor der blev fremlagt en handelsopdatering for tredje kvartal, hvoraf tal for omsætningen, udnyttelsesgraden og dagsraten blandt andet fremgik.

For årets ni første måneder var der tale om et overskud før skat på 78 mio. dollar mod et underskud før skat på 1621 mio. dollar i 2020.

På bundlinjen var der tale om et overskud på 60 mio. dollar, mens Maersk Drilling i de samme måneder 2020 havde et underskud efter skat på 1598 mio. dollar.

Maersk Drilling kommer med årsregnskab for 2021 den 11. februar 2022.

Maersk Drilling har uddelt flere advarsler for uønsket adfærd

Maersk Drilling forlænger samarbejdet med norske Aker BP med 5 år 

Mere fra EnergiWatch

Sverige udsætter elloft til marts

Mens man i Danmark insisterer på, at el-loftet skal gælde fra 1. december trods manglende lovgivning, udskyder svenskerne deres til 1. marts, fordi der heller ikke i Sverige har været tid til at få en national udmøntning på plads.

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Topchef vil tilføje nye forretningsben til OK

Andelsejede OK har en stribe datterselskaber, der går udover den traditionelle brændstofforretning, som har været kernen i selskabet gennem mere end 100 år. Ny direktør fortæller, at selskabet ser på at tilføje nye forretningsben.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs