EnergiWatch

Rambøll har sat rutineret oliemand tilbage på banen

Efter tiden som dansk chef hos olieselskabet Total arbejdede Patrick Gilly lidt som selvstændig. "Men jeg fandt ud af, at det, jeg er god til, er at lede folk," siger han til EnergiWatch. Derfor var det et oplagt match, da Rambøll tilbød ham nøglepost inden for grøn omstilling, mener han.

Selv om Patrick Gilly egentlig blev ansat i en division, som i høj grad bygger på Rambølls tidligere olie- og gasdivision, får han også ansvar for en række andre områder efter ny omstrukturering i selskabet. | Foto: Total

Da Patrick Gilly byder EnergiWatch velkommen i receptionen, lægger han ud med at beklage. Han har glemt sit kort til kantinen på sit kontor flere etager højere oppe i Rambølls store glasbygning og kan derfor ikke tilbyde en kop kaffe nede i kantinen, hvor interviewet skal finde sted.

Efter to en halv måned som en af spydspidserne for ingeniørselskabets grønne omstilling i hovedkontoret i Ørestad, er der stadig mange nye ting at holde styr på. Og der nok at se til. Fra 1. januar står Patrick Gilly således i spidsen for en ny, cirka 500 mand stor division, der får titlen Energy Transition.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs