EnergiWatch

Myndigheder mistænker skib for stort olieudslip ud for Californien

Et skibsanker kan have revet hul på en rørledning syd for Los Angeles og forårsaget et stort olieudslip sidste weekend. Den amerikanske kystvagt har inspiceret et skib, og myndighederne undersøger nu sagen ifølge Reuters.

Foto: Patrick T. Fallon/AFP/Ritzau Scanpix

Amerikanske myndigheder er i færd med at undersøge, om et skibsanker kan have forårsaget et stort olieudslip i sidste fredag ud for kysten ved Los Angeles.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har den amerikanske kystvagt inspiceret et unavngivet skib, som har ligget for anker i nærheden af en olieledning ud for kysten. Olieudslippet er sket gennem et 33 cm stort hul i ledningen, som var "trukket ud som en buestreng" over en strækning på 1.200 meter og flyttet op til 30 meter på havbunden, sagde en talsperson for Amplify Energy, der ejer olieledningen og de olierigge, ledningen forbinder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kuldechok medfører Nordens højeste elpris i otte år

Kuldens indtog efter gassens fravær viser sine første alvorlige tegn, hvor Finland har eksorbitant høje elpriser, Sverige starter oliekraftværker for at hjælpe Polen fra nedbrud og dieselkraftværker for at afbøde effekten af norsk straf.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs