EnergiWatch

Medie: Esvagt sat til salg af kapitalfonde

Kapitalfondene 3i Infrastructure og AMP Capital har hyret Deutsche Bank og JP Morgan til at lede efter en køber til offshorerederiet Esvagt. Det skriver mediet Insidebusiness.

Foto: PR MHI Vestas

Esvagt er ifølge mediet Insidebusiness blevet sat til salg af 3i Infrastructure og AMP Capital, der har ejet rederiet siden 2015.

De to kapitalfonde skulle netop have hyret Deutsche Bank og JP Morgan til at afsøge markedet for en køber. Forhåbningen er ifølge Insidebusiness, at salgsprisen i bedste fald kan ramme omkring 6 mia. kr. for Esvagt, som fondene købte af Maersk for lidt over 4 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs