EnergiWatch

Esvagt indgår kæmpeaftale med Total

Olieselskabet udvider samarbejdet med det vestjyske servicerederi, der får langvarige kontrakter på otte fartøjer, der skal levere langt mere end kun sikkerhedsberedskab.

Esvagt Dana er egentlig et servicefartøj til havvindindustrien. Nu har Totalenergies chartret det til sine projekter i Nordsøen. | Foto: Esvagt

Det esbjergensiske servicerederi Esvagt lander en af de mest omfattende aftaler i selskabets 40 års eksistens. Foruden forlængelse af kontrakter på tre skibe, der primært skal arbejde på Tyra-projektet, har vestjyderne indgået aftaler med Totalenergies på yderligere fem fartøjer. Aftaler, der både er af lang varighed, og hvis arbejdsopgaver udvides markant i forhold til rederiets sædvanlige kernekompetence indenfor beredskab til havs.

Fartøjerne skal ganske vist fortsat fungere som sikkerhedsberedskabs- og redningsskibe. Men derudover skal de også anvendes til transport og overførsler af godt og mandskab i den danske del af Nordsøen. En udvidelse, der skal spare både tid, penge og CO2-udledninger for Totalenergies – foruden naturligvis at udvide forretningen for Esvagt, der forventer at aftalen vil skabe mere end 160 arbejdspladser til danske søfolk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Datacenter skal varme Taastrup op

Globalconnect har indgået en aftale om udnyttelse af overskudsvarmen fra ét af deres tolv datacentre i Danmark og vil undersøge muligheder for de resterende. Datecentrenes fremtid skal være grøn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs