EnergiWatch

Total genoptager LNG-projekt

Efter et års corona-forsinkelse genoptager det franske olieselskab arbejdet for at stable en LNG-satsning på benene i Papua Ny Guinea.

Foto: CHARLES PLATIAU/Reuters / X00217

Da Totals topchef Patrick Pouyanné mandag tog imod en regeringsdelegation fra Papua Ny Guinea i selskabets hovedkontorer i Paris, var det for at diskutere genoptagelsen af et projekt, der har været forsinket i et års tid: selskabets LNG-satsning i Papua Ny Guinea.

Det indebærer, at der igen bliver sendt et projekthold til øen i Oceanien. Total styrer nu imod en FEED-beslutning (front-end engineering and design) i begyndelsen af næste år, mens oliekæmpen håber på at kunne træffe endelig investeringsbeslutning i løbet af 2023.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs